23. februar 2024.23. feb 2024.
Predstavnici grada (Foto: Glas Podrinja)

Predstavnici grada (Foto: Glas Podrinja)

Predstavnici Gradske uprave posetili štand Šapca na Međunarodnom sajmu turizma

Drugog dana 45. Međunarodnog sajma turizma štand Šapca posetili su predstavnici gradske uprave gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić. Šabac se ove godine predstavlja sloganom "hoćemo li u Šabac na Vašar".

Aleksandar Pajić na štandu Šapca (Foto: Glas Podrinja)


-Vašar je brend po kom je Šabac prepoznatljiv duže od jednog veka. Pored poziva na Vašar posetiocima upućejmo i poziv da posete Muzej u Mišaru, koji ima svoju stalnu postavku, ali i na brojne manifestacije koje se održavaju u našem gradu. Među njima su Oktobarski salon, Vinaverovi dani, zatim tu je planina Cer koja je zaštićeno područje prve kategorije. Šabac ima mnogo toga da ponudi i ovde je sve to predstavljeno na veoma kvalitetan način. Novina od ove godine je Međunarodno putničko pristanište koje promovišemo kao potencijal grada. Vodenim putem može da se dođe u Šabac i da se on obiđe. Prethodne godine imali smo više od 71.000 noćenja u Šapcu, rekao je gradonačelnik Pajić i uputio poziv svi posetiocima Šapca da posete štand Šapca, a potom i sam grad.

Foto: Glas Podrinja


Direktor Tursitičke organizacije grada Šapca istakao je da štand Šapca privlači veliku pažnju posetilaca. Trude se da svima njima što bolje predstave potencijale grada kako bi ove godine posetili Šabac.

Aleksandar Pajić i Dušan Simić (Foto: Glas Podrinja)


-Brojni gosti na našem štandu se raspituju i za napu bogatu kulturno-istorijsku baštinu, zagastronomsku ponudu Šapca, a naravno i za uvek dobar i kvalitetan provod i kafanski život. Prošle godine smo imali veliko povećanje broj gostiju i ostvarenih noćenja u gradu. Trudimo se da animiramo potencijalne goste i tursite da u ovoj manifestacionoj sezoni Šabac bude još posećeniji, rekao je Dušan Simić.

Foto: Glas Podrinja
M.M.

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa