Инфо

23. фебруар 2024.23. феб 2024.
Представници града (Фото: Глас Подриња)

Представници града (Фото: Глас Подриња)

Представници Градске управе посетили штанд Шапца на Међународном сајму туризма

Другог дана 45. Међународног сајма туризма штанд Шапца посетили су представници градске управе градоначелник Шапца Александар Пајић и председник Скупштине града Немања Пајић. Шабац се ове године представља слоганом "хоћемо ли у Шабац на Вашар".

Александар Пајић на штанду Шапца (Фото: Глас Подриња)


-Вашар је бренд по ком је Шабац препознатљив дуже од једног века. Поред позива на Вашар посетиоцима упућејмо и позив да посете Музеј у Мишару, који има своју сталну поставку, али и на бројне манифестације које се одржавају у нашем граду. Међу њима су Октобарски салон, Винаверови дани, затим ту је планина Цер која је заштићено подручје прве категорије. Шабац има много тога да понуди и овде је све то представљено на веома квалитетан начин. Новина од ове године је Међународно путничко пристаниште које промовишемо као потенцијал града. Воденим путем може да се дође у Шабац и да се он обиђе. Претходне године имали смо више од 71.000 ноћења у Шапцу, рекао је градоначелник Пајић и упутио позив сви посетиоцима Шапца да посете штанд Шапца, а потом и сам град.

Фото: Глас Подриња


Директор Турситичке организације града Шапца истакао је да штанд Шапца привлачи велику пажњу посетилаца. Труде се да свима њима што боље представе потенцијале града како би ове године посетили Шабац.

Александар Пајић и Душан Симић (Фото: Глас Подриња)


-Бројни гости на нашем штанду се распитују и за напу богату културно-историјску баштину, загастрономску понуду Шапца, а наравно и за увек добар и квалитетан провод и кафански живот. Прошле године смо имали велико повећање број гостију и остварених ноћења у граду. Трудимо се да анимирамо потенцијалне госте и турсите да у овој манифестационој сезони Шабац буде још посећенији, рекао је Душан Симић.

Фото: Глас Подриња
М.М.

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa