24. februar 2024.24. feb 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 24. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 24. februar pišu o drugoj godišnjici od ruskog napada na Ukrajinu, o incidentu u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar" kod čijeg je učenika policija u rancu pronašla nož, o zahtevima za nove izbore u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC - O dve godine ruske agresije na Ukrajinu "2024. prelomna za ishod rata". "Kod osmaka pronađen nož", list piše o incidentu u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

VEČERNjE NOVOSTI - "'Ribnikar' pretrnuo zbog noža kod đaka", o incidentu u OŠ "Vladislav Ribnikar". Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom novih školskih pravila "Razmislite o odluci da roditelji ocenjuju nastavnike".

DANAS - Intervju sa ambasadorom Ukrajine Volodimirom Tolkačem povodom druge godišnjice od ruskog napada na tu zemlju "Ukrajinci neće prekinuti borbu, za nas je ovo rat za opstanak". Kandidat za gradonačelnika koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović kaže "SNS bi nove izbore kako bi krađu gurnuo pod tepih".

NOVA - Funkcioner Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović o putu predstavnika opozicije u Brisel i Pariz "Zabrana istrage EU bila bi znak raspada režima". Uoči objaviljavanja izveštaja ODIHR o nepravilnostima na decembarskim izborima u Srbiji "Vlast se plaši dolaska stranih eksperata zbog krađe izbora". O obeležavanju dve godine od početka ruskog napada na Ukrajinu "Ukrajina se brani 730 dana".

POLITIKA - "Zabrana dinara zatvara krug represije na KiM", list piše o problemima koje je izazvala odluka vlasti u Prištini da obustavi platni promet sa Srbijom. "Godišnjica koju niko ne slavi", o dve godine od ruskog napada na Ukrajinu. Intervju sa ministrom za ravnomerni regionalni razvoj Edinom Đerlekom "Uspeh Leskovca putokaz kako da smanjimo razlike".
Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa