25. februar 2024.25. feb 2024.
Image by Pexels from Pixabay

Image by Pexels from Pixabay

Važno gostovanje u Ljigu

Omladinski košarkaški klub "Šabac", muška seniorska ekipa, gostuje u Ljigu u nedelju od 18 časova, gde ih u derbiju kola očekuje domaći Babajić. Iako su Šapčani lideri uz maksimalan učinak, ovaj duel je derbi čiji ishod može odrediti i bodove koje će izabranci Predraga Mušickog preneti u narednu fazu.

Uz OKK Šabac u narednu fazu će ili Babajić ili loznički Apač. Samo teoretske šanse još ima Radnički Valjevo. Prema propozicijama, u narednu fazu se prenose bodovi osvojeni protiv ekipa iz iste grupe. Babajić u slučaju pobede večeras praktično osigurava drugo mesto, ali i otežava situaciju Šapcu, jer će umesto maksimalnog učinka, preneti pobedu i poraz u sledeću fazu.

U slučaju da OKK Šabac nastavi niz, najpre u Ljigu, Babajić će biti udaljen od naredne faze, a potom i 9. marta protiv Apača "čivijaši" slave, siguran je maksimalan učinak na startu druge faze.

Nema dileme da će u narednoj fazi OKK Šabac i Babajić/Apača ukrstiti koplja sa Sevojnom i Studentom iz Bajine Bašte. Šapačni će igrati dvomeče protiv Sevojničana i Baščana. U DRL Zapad 2 već traje plej of, izdvojio se Novi Pazar na vrhu, a prati ga Smederevo.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa