Info

26. februar 2024.26. feb 2024.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Bogatić promovisao manifestacije i znamenitosti tog kraja

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma Bogatić je podsetio na lepote, ukuse i mirise tog kraja. Štand je bio uređen tako da je pozivao posetioce da osete duh njihovih manifestacija, a krovna je upravo „Hajdučko veče“ koje je promovisao lično Harambaša. Kulturne manifestacije, istorijske znamenitosti, seoski turizam, nastavljaju niz raznolikih sadržaja u toj opštini.
TO Bogatić/Fejsbuk

-Sajam je lepa prilika da se promoviše manifestacija, znamenitosti, sve što Mačva ima i što čini njene lepote. Jako smo zadovoljni posećenošću i interakcijom posetilaca generalno, zato što smo mi s namerom tako i uredili naš štand da pozovemo posetioce da osete duh tih naših manifestacija, pre svega Hajdučkih večeri, s obzirom na to da nam je to krovna manifestacija i doveli smo i Harambašu, pozvali mlade ljude, momke, da iskuse sreću, da mogu da se okušaju u okršaju sa našim Harambašom- istakla je v.d. direktora Turističke organizacije opštine Bogatić Marija Nikolić.

TO Bogatić/Fejsbuk

Poseta turista poslednjih godina značajno se povećala. Mačvani su prepoznatljivi po dobroj i kvalitetnoj kuhinji, kao i termalnim kapacitetima, što je jedan od razloga za porast interesovanja posetilaca.
TO Bogatić/Fejsbuk

-Pre četiri godine nismo imali nijenog registrovanog turistu, a u 2023. je bilo blizu šest hiljada zavedenih noćenja. Potražnja svakako raste i ovde smo zajedno sa Termalnom rivijerom da promovišemo sve što imamo u ponudi i planiramo u razvoju turizma. Slike su jedno, a kad se dođe i proba naša gastronomska ponuda, to je uvek razlog više da se vrate- rekla je v.d. direktora TOB-a.
D.D.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa