4. april 2024.4. apr 2024.
predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić sa Brankicom Hinić i Draganom Dimićem (foto: sajt Opštine)

predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić sa Brankicom Hinić i Draganom Dimićem (foto: sajt Opštine)

Novi dom za dve porodice

U prostorijama javnog beležnika za opštinu Vladimirci ugovore o kupovini kuća sa okućnicom su potpisali čelni čovek opštine dr Goran Zarić i dve nove zbrinute porodice. To je zaokružilo broj od četrdeset kuća koje su dobijene zahvaljujući državi Srbiji, lokalnoj samoupravi ali i agilnosti opštinskog povereništva Komesarijata za izbeglice.

-Raduje nas svaki novi stanovnik opštine koji je dobio svoj krov nad glavom. Zadovoljni smo zbog onih koji su napokon svoj mir pronašli u Vladimircima. Nadam se da će se broj zbrinutih dodatno uvećati čime je naše zadovoljstvo veće - rekao je Zarić.

Porodice su bile vidno prezadovoljne dobijenim novim ognjištima uz pomoć svoje države Srbije i lokalne samouprave. Kuće su dobili Brankica Hinić i Dragan Dimić i to sa okućnicom u Provu i Vladimircima. Vredno je pomenuti da je reč o petočlanoj porodici Hinić i troje Dimića. Očekuje se nastavak ove akcije.

I ovi ugovori overeni u kancelariji javnog beležnika za opštinu Vladimirci pokazali su u punoj meri koliko je značio sam javni beležnik ovim prostorima koji se nalazi na adresi Svetog Save broj 23 u Vladimircima.
Opština Vladimirci

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa