6. april 2024.6. apr 2024.
Opština Vladimirci- zvanična internet stranica

Opština Vladimirci- zvanična internet stranica

Održana sedma sednica Opštinskog veća

U kancelariji predsednika opštine dr Gorana Zarića u petak je održana sedma redovna sednica Opštinskog veća opštine Vladimirci, u 2024. godini.

Članovi istog su razmatarali i odlučivali o 39 tačaka dnevnog reda, preneto je na zvaničnoj prezentaciji Opštine.
Opština Vladimirci- zvanična internet stranica

Na sednici je usvojen Pravilnik o drugoj izmeni i dopuni Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Vladimirci, koji je pripremila načelnica iste.

Takođe su donete odluke o raspisivanju javnih konkursa za finansiranje, odnosno sufinansiranje programa, tj. projekata koji se odnose na crkve, kao i na udruženja građana.

Na predlog Doma zdravlja „Vladimirci“, doneto je i rešenje o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti na teritoriji opštine Vladimirci. U vezi sa tim, određeni su dr Slavoljub Savić za naseljena mesta: Vladimirci, Bobovik, Jalovik (sa MZ Gomilica), Jazovnik, Krnule, Vučevica, Kujavica, Mehovine, Skupljen, Trbušac, Kozarica, Matijevac, Lojanice, Vukošić i Riđake i dr Željko Janković za naseljena mesta: Debrc, Provo, Dragojevac, Zvezd, Krnić, Vlasanica, Novo Selo, Beljin, Mesarci, Suvo Selo, Belotić, Kaona, Mrovska i Pejinović. U slučaju njihove sprečenosti, poslove mrtvozornika obavljaće dr Branko Isailović.

Kada su u pitanju ostali zahtevi, pristigli za sednicu Opštinskog veća, deo istih je shodno Odluci o socijalnoj zaštiti preusmeren ka Centru za socijalni rad, dok se po pitanju zahteva Mesnih zajednica, saglasilo da se po istima postupa shodno planu aktivnosti, kako bi potrebe svih bile zadovoljene u narednom periodu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa