18. april 2024.18. apr 2024.
V. Matić (foto: Glas Podrinja - J. R.)

V. Matić (foto: Glas Podrinja - J. R.)

Matić: U finalu neka bude bolji

Polufinale Metaloplastike Eliksir protiv Partizana prethodne sezone, uz dva neizvesna duela, obeležile su i diskutabilne odluke arbitara koje su posebno važne kada mečeve odlučuje jedna lopta. U Metaloplastici veruju da u novom polufinalu neće biti ničeg sličnog.

-Partizan ima veliku snagu na taj način, uz izuzetan kvalitet igrača. Ipak, nadam se da sada neće niko imati osećaj nepravde kada serija bude okončana. Trudim se da ličnim primerom i ukazivanjem igračima utičem da mi budemo korektni, pravi sportisti, da naše ponašanje bude primer sportskog ophođenja prema svakome. Nadam se da će i to neko umeti da ceni i uvaži - rekao je trener Vladan Matić.

Zajednički do cilja (foto: Lj. M.)


Partizan i Metaloplastika su nedavno odigrali meč u kojem je domaćin slavio u Beogradu, ali dueli koji slede biće drugačiji, jer već u tom duelu Metaloplastika je nastupila u kombinovanom sastavu, dok je Partizanu pobeda bila ključna u borbi za treće mesto.

-Mogli smo i u tom meču da pobedimo. Propustili smo svoje prilike u nekoliko navrata, napravili tehničke greške i omogućili im da osvoje dva boda. Polufinalna serija je nešto potpuno drugačije - dodao je Matić.

Prvi meč polufinala plej ofa zakazan je za subotu od 19 časova u hali Zorka.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa