22. april 2024.22. apr 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za ponedeljak, 22. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. april pišu o najavi dela stranaka iz koalicije "Srbija protiv nasilja" da će izaći na predstojeće izbore, najavljene za 2. jun, o predstojećem "mini odmoru" za prvomajske i uskršnje praznike i drugim temama.

POLITIKA - "Više posmatrača nego birača", o neuspelom referendumu o smeni gradonačalnika opština na severu Kosova. "Borićemo se za Srbiju", naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će u Njujorku učestovati na sednici Saveta bezbednosti UN.

BLIC - "Opozicija sad traži džokera za izbore", o odluci dela opozicije da izađe na izbore, najavljene za 2. jun. "Milion Srba se sprema za put za praznike", piše list o "mini odmoru" za prvomajske i uskršnje praznike.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovati na sednici Saveta bezbednosti UN, u tekstu pod naslovom "U Njujorku o progonu Srba na Kosmetu". "Opozicija bi sad da bojkotuje i bojkot", o predstojećim izborima.

DANAS - "Ključna reč je "Borba" sitnim koracima do cilja", o odluci dela opozicije da izađe na izbore najavljene za 2. jun. "Prazne i kutije i ulice", o neuspelom referendumu za smenu gradonačelnika četiri opštine na severu Kosova.

NOVA - "Deo opozicije izlazi na izbore pod lošim uslovima", piše list o izborima najavljenim za 2. jun. List piše da je Srbija u vrhu najrizičnijih država za dobijanje infrakta, u tekstu pod naslovom: "Ubiše nas nezdrava hrana, zagađem vazduh i stres".

KURIR - "Uspeh" - Siniša Mali: Čelnici MMF pohvalili Srbiju. List piše da su bolnice opet pune pijanih tinejdžera: "Opasno" - roditelji, gde su vam deca.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o preminulom kontroverznom crnogorskom biznismenu Branu Mićunoviću.

ALO - "Monstrum na fejzbuku najavio ubistvo supruge", svirepi zločin u Novom Sadu. List piše i da je "Umro zločinački komandant OVK", Gani Imeri izbegao kaznu.

INFORMER - List piše da su "SAD ukrale milijarde od Rusije" - pucali sebi u nogu.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa