26. april 2024.26. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za petak, 26. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim strama izdanja od petka, 26. aprila pišu o predstojećim beogradskim i lokalnim izborima širom Srbije, kao i o dijalogu Beograda i Prištine.

BLIC - "Opozicija sve karte bacila na Novi Sad", piše list o predstojećim izborima 2. juna. "Za Prvi maj - 30. stepeni a za Uskrs pljuskovi", jedan je od naslova tog lista.

VEČERNjE NOVOSTI - "Od Beograda do Subotice vozićemo se za 80 minuta", piše list o železničkom saobraćaju. "Maturanti podbacili na probi", o rezultatima đaka osmog razreda osnovnih škola.

DANAS - "Nova vlada ostaće u Vučićevoj senci", navodi list o budućem kabinetu mandatara Miloša Vučevića. "'Biram borbu' spremna za kampanju", piše list o strankama koje pod tom listom izlaze na beogradske izbore.

NOVA - "Nećemo građane pozivati na bojkot izbora", rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. "Birački spisak je postao najveća tajna u Srbiji", rekao je književnik Gojko Božović.

POLITIKA - "Srbija će biti najveći evropski proizvođač bakra", kazao je predsednik borda direktora kompanije "Ziđin Majning" Čen Đinge. "Umesto dogovora o dinaru, Kurti 500. put napao Srbe", piše list o situaciju na Kosovu i dijalogu Beograda i Prištine u Briselu.

KURIR - Pod naslovom "Danka", list piše: mesec dana bez devojčice. List piše i o borbi za nacionalne interese u Njujorku, "Vučić: Izazvali smo im dosta nervoze u UN", Amerikanci i Nemci prave listu za pritisak.

SRPSKI TELEGRAF - "Podvig Kine i Srbije", spojena pruga Novi Sad - Subotica, piše list. List piše sve o istorijskoj vojnoj akciji 1999. godine, "Prava istina o upadu specijalaca u Albaniju".

INFORMER - "Veselinović: Đilas želi linč, a ne izbore, to je cilj bojkota", kaže Dobrica Veselinović. List piše i da "Đukanovića hapse zbog pretnje krvnom osvetom" - Milo se ovog puta baš preigrao, moraće da odgovara.

ALO - "SNS u Beogradu već ima dvocifrenu prednost", opozicija šokirana najnovijim istraživanjima javnog mnjenja, piše list. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Njojorku: "Veliku nervozu smo stvorili mnogima ovde, dobio bih ja tri Nobelove nagrade kad bih se odrekao Srbije".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa