26. april 2024.26. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Završnica LMK, Metaloplastika sigurna na završnici

Prethodnog proleća dve od tri generacije šabačke Metaloplastike osvojile su šampionske titule na nivou Srbije, a sve tri su sudelovale na državnoj završnici. Jasno je da će i ovog maja i juna šabački tim imati na tri završnice svoju odgovarajuću selekciju. U finišu liga mlađih kategorija RSV plavi su u vrhu.

U subotu i nedelju je na programu poslednje kolo za ekipe do 14 i do 16 godina. Završna kola na nivou regiona su u Novom Sadu.

Ekipa do 14 godina, branilac nacionalne titule, ima maksimalan učinak, 16 pobeda u 16 kola, ubedljivo je na prvom mestu a predstoje joj dueli sa vršnjacima Crvenke i Temerina. Tim do 16 godina je trenutno drugi, iza Vojvodine, siguran je za plasman na državnu završnicu, a poslednje mečeve će odigrati protiv Prigrevice i Vojvodine.

Selekcija do 12 godina, takođe je branilac nacionalnog trofeja. Siguran je učesnik državne završnice. Preostalo je da odigra još dva meča, ali uz 13 pobeda i jedan poraz nalazi se na vrhu i sigurno će igrati na državnoj završnici.

Prema kalendaru RSS, prvo finale imaju selekcije do 14 godina. Dvanaest najboljih ekipa iz Srbije igraće 18. i 19. maja završni trunir. Sedam dana kasnije je finale za uzrast do 12 godina i na koncu, prvog i drugog dana juna igraju igrači do 16 godina.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa