22. maj 2024.22. maj 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 22. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 22. maj pišu o sudaru kamiona i autobusa kod Obrenovca, a bave se i dešavanjima uoči izbora, zakazanih za 2. jun.

BLIC - "Malo engleski, pa malo pesnice", o fizičkom sukobu dvojice košarkaša Partizana i Crvene zvezde. List piše o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u tekstu pod naslovom: "Drogirani kamiondžija se zakucao u autobus, pa bežao".

VEČERNjE NOVOSTI - "Kurti neće ni 'S' od srpskog na Kosovu", piše list o tamošnjim dešavanjima. List piše o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u tekstu pod naslovom "Drogiran se zakucao u autobus i ubio vozača".

DANAS - List piše da je inicijativu FERKE za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića potpisalo 59 poslanika u tekstu pod naslovom "Pokušaj smene Vučića bar bi podigao prašinu". List piše da birače na izborima 2. juna mogu da zbune i liste sličnih naziva, u tekstu pod naslovom: "Kreni - promeni i Pokreni - okreni nije isto".

NOVA - "Kamiondžija udario u autobus, ubio vozača i povredio 21 putnika", o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca. "SPC izgradila luks zgrade, kvadrat i do 5.000 evra", o stanogradnji u centru Beograda.
Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa