Info

19. jun 2024.19. jun 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 19. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 19. jun, pišu o maloj maturi, o učešću Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, o kopanju litijuma u Srbiji, međunarodnim odnosima i drugim temama.

BLIC - "Test iz srpskog namučio male maturante", piše list. Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izvinuo se selektoru zbog izjave koju je dao medijima nakon poraza od Engleske.

VEČERNjE NOVOSTI - "NATO sad preti i Kinezima" o zategnutim odnosima velikih sila. "Pobeda za 'orlove' imperativ" o nastupu Srbije na Evropskom prvenstvu. List piše o utiscima đaka nakon polaganja prijemnog ispita iz srpskog jezika "Osmake namučila "Gračanica".

DANAS - List piše da se sprema "Front za odbranu Srbije" koji ima za cilj da spreči otvaranje rudnika litijuma. "Leks specijalis za Ekspo 2027 prst u oku EU" o upozorenju Fiskalnog saveta da javnost treba da bude upoznata detaljnije sa projektima koje država sprovodi.

NOVA - Policajka Katarina Petrović u intervjuu za list kaže: "Spremna sam na borbu, iako verujem da ću opet biti oslobođena". Reprezentativac Srbije Nikola Milenković o predstojećem meču na Evropskom prvenstvu u fudbalu "Moramo da pobedimo Sloveniju, biće teže nego sa Engleskom". "Jedino rešenje zabrana iskopavanja litijuma", piše list.

POLITIKA - "Priština predala tela troje ubijenih Srba", o akciji identifikacije žrtava na koju se čekalo 25 godina. "Orban podržao Rutea u zamenu za nemešanje u rat u Ukrajini" o dogovoru mađarske vlade sa NATO.
Beta

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa