21. jun 2024.21. jun 2024.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Završeno asfaltiranje Partizanske ulice u Petlovači

Danas su okončani radovi na asfaltiranju Partizanske ulice u Petlovači. Cesta duga 700, a široka 3 metra asfaltirana je sredstvima iz budžeta grada u iznosu 13,8 miliona dinara.

-Pripremu smo uradili prošle godine, i zahvaljujem se žiteljima Petlovače na strpljenju, jer smo sačekali da to malo odstoji, da možemo da imamo asfalt koji će dugo da služi.
Ovi ljudi su zahvalni za sve ono što je urađeno u Petlovači, a mi ćemo nastaviti dalje sa radovima. Ponašamo se kao da smo u izbornoj godini, a dugo je do izbora, jer je tek početak drugog mandata, a mnogo toga radimo, i u našoj severozaoadnoj industrijskoj zoni, ali i po seoskim područjima- izjavio je prilikom posete Petlovači danas gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i obećao da će sve što je obećano biti i ispunjeno.

Foto: Glas Podrinja


Ispred žitelja Petlovače, zahvalnost gradskoj upravi što je imala sluha za potrebe građana ove ulice, izrazio je predsednik mesne zajednice Stefan Lazić.

-Kao što vidite kod nas ovd ima dosta dece, oko 30 kuća pedesetoro dece. U planu je izgradnja nove balon sale u školi i rekonstrukcija doma kulture, u narednom periodu verujem da ćemo i to realizovati- rekao je Lazić.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa