Инфо

21. јун 2024.21. јун 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Завршено асфалтирање Партизанске улице у Петловачи

Данас су окончани радови на асфалтирању Партизанске улице у Петловачи. Цеста дуга 700, а широка 3 метра асфалтирана је средствима из буџета града у износу 13,8 милиона динара.

-Припрему смо урадили прошле године, и захваљујем се житељима Петловаче на стрпљењу, јер смо сачекали да то мало одстоји, да можемо да имамо асфалт који ће дуго да служи.
Ови људи су захвални за све оно што је урађено у Петловачи, а ми ћемо наставити даље са радовима. Понашамо се као да смо у изборној години, а дуго је до избора, јер је тек почетак другог мандата, а много тога радимо, и у нашој северозаоадној индустријској зони, али и по сеоским подручјима- изјавио је приликом посете Петловачи данас градоначелник Шапца др Александар Пајић и обећао да ће све што је обећано бити и испуњено.

Фото: Глас Подриња


Испред житеља Петловаче, захвалност градској управи што је имала слуха за потребе грађана ове улице, изразио је председник месне заједнице Стефан Лазић.

-Као што видите код нас овд има доста деце, око 30 кућа педесеторо деце. У плану је изградња нове балон сале у школи и реконструкција дома културе, у наредном периоду верујем да ћемо и то реализовати- рекао је Лазић.

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa