26. septembar 2018.26. sep 2018.
Pijetlović: Da svi strahuju kada nam gostuju

Pijetlović: Da svi strahuju kada nam gostuju

-Želimo da ŠABAC pozicioniramo još jače na vaterpolo mapi regiona i da funkcionišući kao tim, u svakom pogledu, izazivamo strahopoštovanje kod rivala, ma kako se on zvao. Uz pune tribine i podršku koja ovaj klub izdvaja od drugih možemo da stvorimo strah kod svih rivala, da dolaze uz osećaj da neće biti lako igrati i osvojiti bodove na ovom bazenu - ističe novi kapiten šabačkog kluba, naš reprezentativac Gojko Pijetlović u razgovoru za "Glas Podrinja".
-Brzo sam se dogovorio i razumeo sa Vaterpolo klubom ŠABAC, poklopile su se želje, ambicije, uslovi i tu nije ni bilo spora, jedino sam ja duže razmišljao o daljim potezima jer sam se odomaćio u Rumuniji, upoznao jezik, grad, ljude, stekao prijatelje i nije bilo lako otići, no mislim da sam doneo pravu odluku, osećam se već kao kod kuće, porodica mi je blizu, okružen sam divnim ljudima i to je najvažnije - dodaje Pijetlović.
Kompletan razgovor pročitajte u štampanom izdanju vašeg i našeg lista "Glas Podrinja" koji će na kioscima biti već od sutra, 27. septembra.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa