18. april 2019.18. apr 2019.
Ne bojimo se nikoga
TODOR JANDRIĆ, RK „METALOPLASTIKA“

Ne bojimo se nikoga

Tradicija je na strani Šapčana, dosadašnji tok sezone „radi“ za Pančeve. Mladost je šansa „plavih“ iskustvo adut „crno-žutih“, želja ogromna kod oba rivala. Ishod svega je „potiranje“ parametara.
-Sve je to statistika, odlučuje inspiracija, trenutak, vera u pobedu i manje oscilacija u igri. Nema favorita, šanse su jednake, a ja verujem u naš uspeh, ne bojimo se nikoga – ističe mladi goman Metaloplastike TODOR JANDRIĆ.
Za malo više od mesec dana treći put igrate protiv Dinama.
-Prethodni dueli su nam pokazali da možemo protiv njih. Pobedili smo u Šapcu, a ukoliko se taj meč uzme sa „rezervom“, jer nije rešavao ništa značajno u Super ligi, onda je Kup pokazatelj da znamo kako čitav meč da se suprostavimo jakom rivalu. Vrlo je realno da odluku donesu poslednji minuti, nijanse svakako prave razliku.
Koga posebno ceniš kod rivala i gde je najveća opasnost za Metaloplastiku?
-Sa Vučkom (Vučković) sam igrao u Vojvodini, sjajan igrač, njega ističem, ali to je, pre svega skup vrlo iskusnih, prekaljenih igrača kojima ne smete dati priliku u kojoj će to iskustvo doći od izražaja. Oscilacije u igri su neizbežne, ali ne smeju biti prevelike i preduge, to iskusne ekipe maestralno koriste.

Opširnije u štampanom izdanju...

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa