23. maj 2019.23. maj 2019.
Zvezda favorit, ali nema predaje

Zvezda favorit, ali nema predaje

Plasman u finale je veliki uspeh, ali nisu naše želje i ambicije završene sinoćnom duelom, već želimo da se borimo sa "Crvenom Zvezdom" i ako se ukaže prilika, osvojimo još jedan trofej ove sezone. Meč je završen oko 22:15, a već ujutru su naši igrači imali novi trening. Zaslužili su slavlje i odmor, ali za to sada nema vremena, ističu u VK "Šabac" posle istorijskog plasmana u finale plej ofa.

-Zvezda ima iskusniji tim, koji je nastupao u Ligi šampiona, protiv najboljih ekipa Evrope, a uz to su imali, ispostavilo se, lakšu polufinalnu seriju od nas i odmorniji ulaze u finale. Uloga favorita je na njihovoj strani. Moramo napomenuti da oni imaju i veliku podršku van bazena, no baš revanš protiv "Partizana" je pokazao kakvi su naši navijači, šta znači Gradski bazen i koliko zajedno možemo, klub i navijači, čak i kada protiv sebe imamo mnogo više od ekipe i stručnog štaba jednog kluba. Prednost domaćeg terena je u našim rukama, spremni smo za borbu do poslednjeg atoma snage - istakli su u Vaterpolo klubu "Šabac".

Prvi finalni meč zakazan je za 29. maj u Šapcu, drugi je na programu u subotu, 1. juna, u Beogradu, a eventualna majstorica je 5. juna u Šapcu. Pobednik je ekipa koja prva ostvari dve pobede.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa