Инфо

19. јануар 2018.19. јан 2018.
Премијера филма „Друга страна свега“ у Шапцу

Премијера филма „Друга страна свега“ у Шапцу

У Културном центру синоћ је организована шабачка премијера документарног филма Друга страна свега редитељке Миле Турајлић Шабачка публика је веома емотивно доживела ову пројекцију, а емоције нису сакриле, у разговору са њима, ауторка филма и њена мајка Србијанка, професорка Београдског универзитета у Београду.
Прича о једној породици, а у ствари прича о свима нама и то у периоду од 1945. године до данашњих дана. Пуна сла Културног центра и сузе у очима многих гледалаца. Мила Турајлић апслотуно није очекивала овакво интересовање публике у Србије, а нарочито такву емоцију. Слично је и са Србијанком који је спонтаном улогом у овом филму наставила са својом бробом за слободу, демократију и за своје студенте. Филм који никога не оставља равнодушним изазвао је велике емоције и шабачке публике. Културни центар је направио прави потез са пројекцијом овог филма.
Мила и Србијанка су у разговору са публиком после пројекције филма истакле да је важно бити на правом путу без обзира да ли тај пут води до победе или не, без обзира на сва искушења, препреке и проблеме који се налазе испред свих нас.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa