Инфо

22. јануар 2018.22. јан 2018.
Новина на банкоматима Комерцијалне банке – подизање готовине у еврима

Новина на банкоматима Комерцијалне банке – подизање готовине у еврима

БЕОГРАД, 22. јануара 2018. (Бета-ОМС) - Комерцијална банка је свим клијентима који су власници девизних рачуна, омогућила подизање готовине у еврима на банкоматима Банке на одређеним локацијама и уз помоћ дебитне картице са којом се подижу и динари.

Ова услуга омогућава да средства са девизног рачуна буду доступна у било које време, коришћењем дебитне картице на банкомату на стандардан начин, тј. уносом ПИН-а на основу којег ће се идентификовати и избором опције подизања валуте у еврима.

Подизање готовине у еврима са девизних рачуна није могуће уколико је по рачуну издата штедна књижица. Такодје, средства са рачуна не могу подизати овлашћена лица, већ само власник рачуна, који је истовремено и корисник основне дебитне картице издате по основу динарског рачуна отвореног у Банци.

Исплата се врши без накнаде, минимални износ који је могуће подићи износи 50, а максималан могући износ је 1.000 евра дневно, по сваком девизном рачуну власника.

Ова услуга је омогућена свим клијентима који су власници девизних рачуна, са средствима депонованим у еврима. Уколико клијент не жели да користи ову услугу, потребно је да се обрати најближој експозитури Комерцијалне банке, како би му ова функција била укинута.

Списак банкомата на којима је омогућено подизање готовине у еврима налази се на сајту Банке www.kombank.cом.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa