Инфо

20. август 2019.20. авг 2019.
Beta

Beta

Насловне стране за уторак, 20. август 2019. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за 20. август, најављују састанак председника Србије Александра Вучића с америчким државним секретаром Мајклом Помпеом у Њујорку, пишу о новом ауто-путу и о округлом столу власти Србије и опозиције о изборним условима.АЛО "Манијак возио са 4,14 промила алкохола" о седмодневној полицијској акцији појачане контроле друмова током које је кажњено 30.000 возача.

БЛИЦ "Кључни састанак за решење Косова?" пред сусрет Вучић-Помпео. "Синдикати траже 36.000 минималац", лист пише о првом састанку представника Владе, синдиката и послодаваца о повећању плата.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Помпео обара таксе?" пред састанак у Њујорку.

ДАНАС "Као да је Вучић из свог џепа платио ауто-пут" пише лист о вишечасовној свечаности отварања у недељу. "Маја Павловић: Власт ме потпуно игнорише", власница Канала 9 из Новог Сада девети дан штрајкује гладју.

ИНФОРМЕР "Нови ауто-пут стиже до Ваљева на лето 2021", о радовима на деоници ауто-пута од Лајковца до Ваљева.

КУРИР "Овде се праве летећи тенкови" о посети новинара тог листа фабрици хеликоптера у Русији.

ПОЛИТИКА "Медији посвадјали власт и опозицију" о трећем округлом столу власти и опозиције у Београду. "И тужитељка Јанева сведочи у афери 'Рекет'", лист пише о афери у Северној Македонији.
Beta

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa