Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Поцерски Метковић гласа о седам пројеката

Поцерски Метковић гласа о седам пројеката

Мештани Поцерског Метковића 8. децембра други пут ће искористити право да одлуче шта ће у њиховом селу бити урађено од повраћаја новца од пореза на имовину. За расподелу укупно 900.000 динара предложено је чак седам пројеката.

Мештанима ће бити понуђено да гласају за: поправку асфалта, постављање пропуста испид асфалта и израду другог слоја асфалта у Данојлићима, помоћ ФК "Думача", одржавање и шљунчење малских путева, одржавање гробља и центра села, радове на споменику на центру села и израду бетонске стазе до улаза у школу из Поцерске улице.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић данас је посетио Поцерски Метковић где га је дочекало тридесетак грађана, који су желели да поставе различита питања. Дијалог је у једном неколико наврата постајао мало бурнији, а двојица људи је све то снимала. Како су касније мештани рекли, "сниматељи" уопште нису из овог села.

Прошле године мештани су се на непосредном изјашњавању определили да се уради ограда око школе, што је и завршено и да се реновира Дом културе, а ти радови су још увек у току. такође, део средстава издвојен је за одржавање гробља и шљунчење путева.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa