Инфо

21. јануар 2020.21. јан 2020.
Западна Србија:Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи исписаних током ноћи

Западна Србија:Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи исписаних током ноћи

Покрет Западна Србија Шабац оштро осуђује исписивање графита увредљивог садржаја на зградама јавних установа у нашем граду, а који директно таргетирају чланове нашег покрета, вршиоце јавних функција.

Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи исписаних током ноћи. Иза ових графита, зато, не крије се само рукопис оних који су их исписали него и рукопис оних који су им то наложили, као и оних који су, износећи неистине у својим, такозваним политичким наступима, дали повод оваквом монструозном таргетирању и блаћењу људи.

Лаж и мржња нису и никада не смеју бити прихватљив начин обраћања у политичкој утакмици. Само они који немају аргументе, они који немају идеје и јасан циљ о свом даљем раду на развоју града, могу посегнути за лажима, неистинама и прљавом кампањом.

Очекујемо да се огласе и ограде од оваквих графита, уколико иза њих не стоје, и они који су јавно износили неистине о учешћу наших припадника у раду, како су истицали, "стожера Зорана Милановића",што је могло бити повод за графите овакве садржине.

Из историје знамо да најпре долази лаж, потом више пута поновљена лаж, која позива на мржњу, a потом настоји да легитимизује насиље и злочин.

Сматрамо да сви који ово не осуде, дају подршку лажима, мржњи и насиљу.

Западна Србија то није и неће радити никада. И у томе је снага нашег почитичког уверења. И у томе је разлика.

Позивамо све који су надлежни да истраже, утврде чињенице и санкционишу све који су се дрзнули да на овај начин покушају да легитимишу лаж и мржњу, на шта ми не пристајемо и против чега се одувек боримо.

Западна Србија-Шабачки покрет

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa