Инфо

16. фебруар 2020.16. феб 2020.
Преглед данашње штампе

Преглед данашње штампе

(Бета) - Дневни листови издања за недељу, 16. фебруар 2020. године, на насловним странама пишу о састанку државног врха Србије и Српске православне цркве са представницима Срба из Републике Српске и Црне Горе, о Дану државности Србије, бојкоту избора и другим темама.

АЛО - Под насловом "Само јака Србија може да заштити све Србе", лист доноси интервју са генералним секретаром председника Србије Николом Селаковићем.

БЛИЦ - "Не плашимо се бојкота, грађани добро знају шта је најбоље за њих", изјава председника Извршног одбора Српске напредне странке Дарка Глишића. "Дијалог је основни алат демократије", каже за лист посланица Демократске странке у Скупштини Србије Гордана Чомић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Јединство нам никада није било потребније", порука са састанка државног врха Србије и Српске православне цркве са представницима Срба из Републике Српске и Црне Горе. "Сретењски темељ Србије", о Дану државности.

КУРИР - Интервју са бившим лидером Демократске странке Драганом Шутановцем "СЗС губи смисао опстанка".

ПОЛИТИКА - "Мир је потребан више од свега", порука са састанка државног врха Србије и СПЦ са представницима Срба из Републике Српске и Црне Горе. "Зашто не знамо химну Србије", лист пише о државној химни Србије и њеним променама кроз историју.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa