Инфо

Берза

  • aero 900 ⚫ 0,00%
  • dnos 3.000 ⚫ 0,00%
  • fito 2.550 ⚫ 0,00%
  • gfom 340 ▲ 9,68%
  • jesv 6.000 ▲ 3,45%
  • jmbn 5.105 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.548 ▲ 0,75%
  • niis 575 ▲ 1,59%
  • tgas 12.574 ▲ 6,56%
  • trbg 4.200 ▲ 0,26%
(20. фебруар 2020.)

Данашње насловне стране

Данашње насловне стране
Дневни листови на насловним странама издања од четвртка пишу о најави председника Србије и лидера напредњака Александра Вучића да за 70 одсто актуелних министара из те странке неће бити места у новој Влади Србије, разликама у ставовима америчких изасланика о решењу косовског питања, тужби новинарке Оље Бећковић против аутора емисије Хит твит због крађе идејне концепције Утиска недеље.

БЛИЦ - Под насловом "Гренел и Палмер имају различит план за Косово" о ставовима америчких изасланика у вези решавања косовског питања. "Сваке године 30 деце на одвикавању од игрица", показују подаци Института за болести зависности.

АЛО - "Тражио жену у огласима па надјен мртав и везан", лист пише да је у Зајечару надјен на смрт претучен девизни пензионер.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Србе неће натерати у 'албанску' војску", каже председник Србије Александар Вучић поводом најава из Приштине о уводјењу обавезног војног рока на Косову.

ДАНАС - О најави председника Србије и лидера СНС Александра Вучића да за 70 одсто министара из те странке неће бити места у новој влади у тексту "Вучић индиректно признао да Влада Србије није добро радила". Под насловом "Оља Бећковић тужила ауторе Хит твита" лист пише да је новинарка у тужби навела да је украдена оригинална идејна концепција Утиска недеље.

ИНФОРМЕР - Под насловом "Руше ме уједињени тајкуни Србије" преноси изјаве председника Србије Александра Вучића приликом обиласка Клинике за инфективне болести.

КУРИР - "10 министара лети из Владе?", истражује лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Ђаво ударио на цркву али ће народ победити" дониси оцене глумца Милоша Биковића о дешавањима у Црној Гори.

ПОЛИТИКА - У ауторском тексту под насловом "Пристрасност независних аналитичара" министарка задужена за европске интеграције Јадранка Јоксимовић пише о томе да су до 2014. године појединци у Канцеларији за европске интеграције а потом и у Министарству за европске интеграције свесно радили противно инструкцијама и интересима Владе Србије а за свој приватни корпоративно утемељен интерес. У тексту "Потписан предлог измене закона о оружју" лист пише о предлогу да се рок за пререгистрацију оружја продужи до марта 2022. године.
Извор: Бета

Најновији број

2. април 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa