Инфо

23. фебруар 2020.23. феб 2020.
Насловна страна за недељу, 23. фебруар 2020. године

Насловна страна за недељу, 23. фебруар 2020. године

(Бета) - Дневни листови на насловим странама издања од недеље 23. фебруара 2020. пишу о вирусу корона, о томе да је у Србију стигао руски противваздушни систем 'Панцир', и о политичким темама.

АЛО - О новом оружју које је набавила Војска Србије "Нека пукну душмани Србија добила 'Панцир'". Потпредседница Српске радикалне странке Вјерица Радета за лист каже "Зорана ће морати у затвор".

БЛИЦ - "Напредњаци и СПС иду одвојено на изборима", о договору Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије. Интервју са председником Народне странке Вуком Јеремићем лист најављује насловом "Избори ће показати ко је права опозиција". Текст "Ово су адути српске војне индустрије", говори о оружју које производи Србија.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Кинези ме воле јер сам остао са њима" доноси разговор са Србијом који је одбио да се евакуише из Вухана јер је захвалан кинеском народу. "Панцир стигао у Србију", да је стигао противваздушни систем из Русије.

КУРИР - На насловној страни лист преноси изјаву министра одбране Александра Вулина "Заштитићемо Србе где год да су угрожени". О хапшењу у Сурчину "Чуметови син и синовац отели 300 евра".

ПОЛИТИКА - Тема недеље: због чега се радије одмарамо у иностранству "Србији је потребно мађарско чудо". Интервју са српским чланом Председништва Босне и Херцеговне Милорадом Додиком "Имамо уставно право да се решимо страних судија".

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa