Инфо

24. фебруар 2020.24. феб 2020.
Аничић: Тежак, искусан, јак ривал

Аничић: Тежак, искусан, јак ривал

-Да сам могао да бирам против којег тима не желим да играмо у овом тренутку, изабрао бих ТСЦ. За мене, то је по квалитету трећи тим у Србији. Тешко је набрајати највеће опасности, јер бих морао да се наведе цео тим. Искусан, тежак ривал, са саставом који је годинама на окупу, уз по неко појачање. Невероватан нападачки тандем Силађи - Лукић, познају сви Арсенијевића, као и голмана Филиповића, сјајног голмана и сјајног момка, изузетно их предводи Золтан Сабо и надам се да наши навијачи неће видети њихову снагу - рекао је у најави ванредног кола Супер лиге у среду, тренер "Мачве" Драган Аничић.

Као што се може закључити, у Шапцу у среду гостује екипа "ТСЦ" из Бачке Тополе, по многима најпријатније изненађење Супер лиге. Иако су нови тим у лиги, налазе се на два бода од Чукаричког и реално конкуришу за пласман у неко од европских такмичења. Плеј оф није упитан, а у једном периоду су чак били водећи. У суботу су ремизирали са Партизаном 1:1, тако што је вицешампион изједначио у 89. минуту.

-На табели су пети и то показује о квалитету који имају. Играју изузетно, али и ми изгледамо много боље него јесенас и нема разлога да се било кога плашимо на домаћем терену. Играју агресивно, борбено на целом терену, сигурно долазе да се надигравају, морамо показати да и ми то умемо. Циљ је да се покажемо, докажемо и узмемо бодове - рекао је играч Дукић, на званичној конференцији за медије клуба.

Утакмица је заказана за среду, од 18 часова на стадиону Мачве. Због жутих картона, Аничић не рачуна на Јовановића и Тошића, као и Шушњара због повреде.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa