Инфо

26. фебруар 2020.26. феб 2020.
Насловне стране за среду, 26. фебруар

Насловне стране за среду, 26. фебруар

Дневни листови на насловним странама издања за среду, 26. фебруар 2020. године, пишу о предстојећим изборима и бојкоту, корона вирусу и другим темама.

БЛИЦ - "'Србија 21' излази на изборе", најава политичке организације "Србија 21" да ће изаћи на предстојеће изборе. "Двоје Срба на крузеру заражено вирусом корона", о држављанима Србије са крузера "Дајмонд принсес" којима је дијагностификован нови вирус.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Младен из Ниша оболео о короне", о држављанину Србије који је оболео од корона вируса, а налази се на крузеру "Дајмонд принсес" у јапанској луци. "Вашингтон и Берлин у офанизиви", о плановима САД и Немачке за решење питања Косова.

ДАНАС - "Није српски ћутати, господине Бујошевићу", отворено писмо научника Слободана Првановића, инцијатора захтева за промену уредјивачке политике Радио-телевизије Србије (РТС), чији је директор Драган Бујошевић. "Корона у Хрватској", о првом потврдјеном случају корона вируса у Хрватској.

ПОЛИТИКА - "Пауновић: Некога ћу морати да издам", изјава председника општине Параћин Саше Пауновића, заменика председника Демократске странке, о евентуалном изласку на локалне изборе. "Да ли ће Србија изгубити финансијски суверенитет", о евентуалној продаји Комерцијалне банке и последицама тога.
Beta

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa