Инфо

13. март 2020.13. мар 2020.
Покрет "Западна Србија" предао потписе подршке

Покрет "Западна Србија" предао потписе подршке

Покрет "Западна Србије" предао је данас Градској изборној комисији потписе подршке грађана њиховој листи "Нови тим за Шабац" за предстојеће локалне изборе.

-Захваљујемо се свима који су нас подржали кроз потписе. Нови тим за Шабац је неко ко доноси нови програм, базиран на досадашњим резултатима и по први пут за кандидата за градоначелника истакли смо жену и према информацијама које имамо о подршци, сигуран сам да ће Јелена Милошевић бити и прва градоначелница Шапца у историји. Ми не нудимо само обећања, већ иза нас стоје конкретни резултати у времену где смо ми били фактор стабилности. Креирали смо ново пословно окружење, али нису само то наши доприноси, већ су ту и спорт, култура, европски пројекти по којима смо препознатљиви, а у том правцу ћемо наставити и у наредном периоду - истакао је Немања Пајић, председник покрета "Западна Србија".

Јелена Милошевић је нагласила да предводи тим посвећених људи који има јасан и конкретан програм када је град у питању и који ће грађанима представити током изборне кампање.

- Хвала свима који су нас подржали на достојанствен начин у сјајној атмосфери. Кључне тачке нашег програма су: здрав живот у безбедном граду, развој и улагање у село, добри услови у вртићима и школама и креирање атмосфере да Шабац буде сјајно место за живот. У тиму је много професионалаца којима је Шабац у срцу и верујем у снагу нашег тима - истакла је Јелена Милошевић, кандидаткиња за градоначелницу Шапца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa