Инфо

17. фебруар 2018.17. феб 2018.
фото: пиканал

фото: пиканал

Креће Мачва, наставља "пластика"

Спортски дан шабачких клубова отварају кошаркашице гостовањем у Нишу, где их од 16:30 данас дочекују кошаркашице "Студента". Домаће имају улогу фаворита и боре се за место међу четири најбоље екипе лиге, док је ОКК "Шабац" сигуран на средини табеле.

Дошло је време да и "Мачва" настави суперлигашку борбу. Од 17 часова данас ће истрчати на терен на Бановом Брду где их дочејује "Чукарички". Иако домаћи имају квалитетнију екипу и веће амбиције, предност "црвено-црних" може бити уиграност с обзиром да је тим на окупу, односно да је само један играч током јесени напустио клуб од стандардних првотимаца. Уз то, у редовима клуба је остао и најбољи и најефикаснији играч Бојан Матић.

Шабачки љубитељи спорта имају вечерас прилику да уживо посматрају рукомет и друго овогодишње коло Супер лиге у коме "Металопластика" дочекује "Пожаревац". Обе екипе у утакмицу улазе после тријумфа у претходној рунди, Шапчани су изненадили најбољи тим лиге у Нишу, док су Пожаревљани "закуцали" за дно екипу "Југовића". Оба тима трагају за важним бодовима. Утакмица почиње у 18:30 у хали "Зорка".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa