Инфо

3. април 2020.3. апр 2020.
Радови на Савској авенији

Радови на Савској авенији

Асфалтирање улице која пролази кроз Савску авенију приводи се крају.

Градоначелник Шапца који је данас обишао раднике који су ангажовани на извођењу ових радова рекао је да уговорени послови морају да се спроведу иако се налазимо у ситуацији пандемија због коронавируса.

- Чињеница јесте да је тешко време, епидемија, да водимо рачуна о здрављу грађана, али не можемо да дозволимо да живот стане. Морамо да завршимо радове за које су потписани уговори. Ради се у отежаним околностима, али се све стиже.

Градоначелник Шапца је још једном позвао све суграђане да, иако су лепи дани пред нама, остану у својим домовима, да водимо рачуна једни о другима, да се понашамо одговорно, да што мање излазимо на улицу.

- Кључ за борбу против заразе се налази у нашим рукама. За све то време, град ће урадити све што је у његовој моћи да се изборимо са коронавирусом и да урадимо све планиране послове. Ти смо у могућности, јер се домаћински понашамо - рекао је Зеленовић.

Он је нагласио да се радови на Савској авенији одвијају планираном динамиком и да је уз асфалтирање ове улице на Савској авенији, урађен и сокак поред старе четкаре, као и продужетак Сремске улице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa