Инфо

9. април 2020.9. апр 2020.
Насловне стране дневних новина

Насловне стране дневних новина

Дневни листови на насловним странама издања од четвртка највише пишу о новој статистици епидемије корона вируса у Србији и продужењу полицијског часа на цео викенд.
АЛО - "Цела Србија у карантиру", о продуженом полициском часу од петка до понедељка, као и да ће забрана свих контаката бити и током васкршњих празника.

БЛИЦ - "Много заражених нема симптоме, то говори да вирус слаби", каже епидемиолог Предраг Кон. "Смртност од короне мања је од један одсто", каже епидемиолог Зоран Радовановић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О продужењу трајања полицијског часа у тексту "Забрана кретања цео викенд".

ДАНАС - "Све више заражених медицинара потврђује моје писање", каже новинарка Ана Лалић која је објавила да запосленима у Клиничком центру Војводине недостаје заштитна опрема у лечењу оболелих од корона вируса. Под насловом "Откуд Вучићу бројеви оболелих" о изјави председника Србије да је лично звао неке од особа које су инфициране корона вирусом.

ИНФОРМЕР - "Шездесет сати забране изласка", о продуженом полицијском часу од петка до понедељка, као и да старији могу у петак ујутро, у одређеном периоду у трговину. Текст "Доктор Горан Стевановић упозорава: Људи за пола сата заврше на респиратору".

КУРИР - "Цела Србија у карантину" пише лист и наводи да ће од забране викенд кретања бити изузети пољопривредници на трактору који раде у њиви.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Доноси текст "исповест члана владе из болнице".

ПОЛИТИКА - У тексту "Годишњица битке на Кошарама" лист подсећа да је 9. априла 1999. почела битка на југословенско-албанској граници у којој је до 14. јуна те године погинуло 108 припадника Војске Југославије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa