Инфо

23. мај 2020.23. мај 2020.
Буђење под редним бројем пет
СПС и ЈС предале листу за локалне изборе

Буђење под редним бројем пет

Коалиција Социјалистичке партије Србије (СПС) и Јединствене Србије (ЈС) предала је данас Градској изборној комисији кандидатуру за листе (СПС) Ивица Дачић и (ЈС) Драган Марковић Палма за одборнике у Скупштини града Шапца.

Др Горан Макунчевић, вршилац дужности председника Градског одбора СПС у Шапцу је том приликом позвао све симпатизере, чланове и гласаче СПС-a и JС да их подрже у овом програму.

-Наша листа за изборе на локалном нивоу налази се под редним бројем пет. С обзиром да је ова коалиција (СПС) Ивица Дачић и (ЈС) Драган Марковић Палма, такође предала листу за републичке изборе под редним бројем два, позивам гласаче да нас подрже и на републичком нивоу.

Алекса Игњатовић, нестраначка личност испред СПС, жели да покуша у овој краткој кампањи, кроз нормалну комуникацију доспе до сваког грађанина у граду.

-Дошли смо у ситуацију да се најстручнији и најспособнији полако повлаче из друштвеног живота. Млади су незаинтересовани за учешће у политичком животу. Наша парола „Буђење“ је нешто што се дешава, ми желимо да пробудимо свест људи, да схвате да сви заједно морамо да функционишемо, да се удружимо ради напретка нашег друштва и града који без резерве волимо и желимо да му помогнемо. Позивам све грађане да нам се придруже да почнемо да радимо праве ствари за наш град. Сматрам да сваки појединац заслужује да има подједнаку шансу на здравство, образовање и запослење. На овај начин ћемо покушати да сви буду срећни и задовољни, да наши грађани буду у доброј међусобној комуникацији, без тензија и презира- рекао је Игњатовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa