Инфо

12. јул 2020.12. јул 2020.
Саопштење Заједно за Србију: Монструозни и опасни наводи у саопштењу СНС-а

Саопштење Заједно за Србију: Монструозни и опасни наводи у саопштењу СНС-а

Градски одбор Заједно за Србију Шабац, огласио се саопштењем поводом, како истичу "монструозних и опасних навода изнетих у саопштењу шабачког одбора Српске напредне странке", које преносимо у целости:

Српска напредна странка је покрала изборе у Шапцу тако што је ангажовала више стотина криминалаца да купују гласове. Градска изборна комисија и Управни суд су одлучили да ће на 27 бирачких места ови избори ће бити поновољени. Борићемо се пред Уставним судом да изборни злочин Напредњака буде санкционисан и да избори буду поновљени на свих 100 бирачких места.

Али, сада је време да се сви заједно боримо за животе и здравље Шапчана. Саопштење СНС-а после одлуке ГИК-а о томе да ће избори бити поновљени после ванредне ситуације је опсано. Лажи које су тамо изнете су монструозне.

Шабац се најбоље организовао у одбрани од епидемије пре неколико месеци. Данас, Шабац је поново најбоље организован град у Србији у борби са опаком болешћу. Небојша Зеленовић и његов тим успели су да обезбеде велики број тестова за вирус Корона и тако створили основну претпоставку за сузбијање заразе. У Шапцу се тестира измедју 60 и 100 пацијената свакога дана и резултати се добијају у најкраћем року.

Тачни и правовремени тестови на вирус Корона у Шапцу раскринкавају лажи режима СНС-а о броју заражених људи у Србији. Како је могуће да од 100 тестираних пацијената у Шапцу 76 буде позитивно, а да од 9.000 тестираних пацијената у Србији само код 350 буде потврдјена болест? Могуће је зато што режим лаже. То је прави разлог хистерије Напредњака, који су у Шапцу покрали изборе, а не одлука Градске изборне комисије да се избори понове онда када се за то стекну услови.

Све је лаж у срамном напредњачком саопштењу. Шабац је далеко од тога да је најугроженији град у Србији. Разлика је у томе што се само у Шапцу истинито и правовремено врши тестирање. Без овога није могуће ефикасно сузбити заразу.

Напредњаци су покрали изборе у Шапцу, а лажу о зарази у Србији, као што безочно лажу оптужујући Зеленовића. Александар Вучић је пре некллико да на изјавио да је у Шапцу измишљена ванредна ситуација. Онда, на прошлој седници Скупштине града, напредњаци нису гласали за увођење ванредне ситуације. И Вучић и његови шабачки послушници поручили су грађанима Шапца да им не прети никаква опсност и да не треба ништа предузимати. Сада, у овом безочном саооштењу, напредњаци оптужују Зеленовића за злодело које су управо они починили. Напредњаци су желели да нико прстом не мрдне да би њихова изборна крадја била завршена.

Град Шабац је најбоље организован у одбрани од заразе у Србији. Борићемо се и победићемо болест, ми грађани Шапца, сви заједно. У томе нас неће спречити било чије лажи и злодела. Александар Вучић и његови шабачки послушници својим безочним неистинама и манипулацијама, бесни зато што изборну крађу нису претворили у преузимање града у своје руке, угрожавају животе и здравље грађана нашаг Шапца. Слободни град Шабац ће их победити, као што ће савладати и опаку болест.
Градски одбор Заједно за Србију Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa