Инфо

14. август 2020.14. авг 2020.
Скулптура Фабрика обојена Tikkurila бојама

Скулптура Фабрика обојена Tikkurila бојама

Компанија Гудмарк Гроуп донирала је боје из асортимана бренда Tikkurila, за фарбање скулптуре „Фабрика“ у насељу Бенска бара у Шапцу.

Споменик-скулптура „Фабрика“ посвећена је Хемијској индустрији Зорка која је била један од симбола Шапца, а дело је уметника Бранислава Николића.



Gudmark Group је компанија са традицијом дугом преко 40 година у производњи боја и лакова, за примену у ентеријеру и екстеријеру на различитим типовима подлога, и препознатљив је симбол за квалитетне премазе у целом региону. Gudmark Group власник је бренда Зорка Цолор, који своју дуговечност највише дугује свом препознатљивом и потврђеном квалитету и својој адаптибилности захтевима, трендовима и иновацијама на тржишту. Званични је дистрибутер Tikkurila производа за Западни Балкан.



Као друштвено активна фирма, Gudmark Group се одазива на позиве за учешће у оваквим пројектима. Овога пута донирајући боје премијум квалитета из асортимана бренда Тиккурила и дајући техничку подршку приликом њихове апликације.



Поред уметника Бранислава Николића, који је идејни творац овог дела, у фарбању скулптуре учештвовали су и Зоран Арсеновић, технички демонстратор у компанији Gudmark Group и Филип Ковачевић из Културног центра Шабац.



Скулптура је део Резиденцијалног програма за визуелне уметнике Културног центра Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa