Инфо

30. октобар 2020.30. окт 2020.
Ко ће освојити 2.000 евра
У недељу финале „Show Your Valor“ турнира

Ко ће освојити 2.000 евра

Финале турнира „Show Your Valor“ одржаће се у недељу, 1. новембра, у 16 часова и 30 минута, а снаге ће одмерити тимови „ЦР4ЗY“ и „Team Toxic“. Бориће се за престижну титулу најбољег тима на Балкану, у игри „Valorant“ и вредну награду од 2.000 евра. Регионална гејмерска телевизија KUVO TV организовала је турнир, а преносиће уживо финални меч, као и меч за треће место на њиховом каналу у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Актери су највећа регионална еспорт организација „CR4ZY“ и изазивачи гладни доказивања, „Team Toxic“. А ко стоји иза имена тимова? Момци који су у конкуренцији од преко 50 тимова, и кроз месец и по дана такмичења доказивали да су најбољи у регији. Сада је време да сазнају ко је бољи у финалном међусобном дуелу. А какав дуел нас чека, предвиђа уредник еспорт редакције KUVO TV-а, Милош Шпановић.

„Импресионирам сам квалитетом игре ових тимова и истински заслужују да публика погледа како играју. Управо овакви турнири могу бити прилика да гејмери са нашег подручја постану препознатљиви и на европској или светској сцени“, рекао је Милош.

„CR4ZY“ је највећа регионална еспортс организација, и тим који је способан да окупи у своје редове најбоље појединце. Током трајања турнира, поражени су само једном, и то управо од „Team Toxic“-а. Иза себе имају освојене титуле два мања турнира из регији, а верују да ће ово бити и трећа.

“Циљамо на побједу и мислимо да нам се кикс једног пораза од 'Team Toxic'-а неће поновити. То је био резултат нашег лошег дана и њиховог доброг дана. Сада смо пуно спремнији него што смо били на том мечу”, изјавио је њихов капитен Лука “м4ниац” Матијевић.

„Team Toxic“ чини група другара, који су се окупили после дуге паузе од гејминга. Игра „Валорант“ распалила је такмичарски дух у њима и сада желе до титуле побједника „Show Your Valor“ турнира.

“Дошли смо да победимо, то нам је амбиција од првог дана такмичења. Десило се неколико изненађења током групне фазе турнира, али све смо то пребродили и спремни смо за ЦР4ЗY! Радује ме чињеница да је организован овакав турнир, а потребно их је још, како бисмо развили гејмерску сцену на нашем подручју”, каже Јован “татзуки” Миловановић, капитен „Team Toxic“-а.

Другопласирани тим осваја новчану награду од 1.250 евра, а за треће место и награду од 750 евра бориће се тимови „MUTED“ и „euphoria“. Четврти тим осваја 500 евра, а тимови од петог до осмог места већ су осигурали награду од 250 евра.

Осим на телевизијском програму KUVO TV-а пренос финала и меча за треће место можете пратити и на њиховим YouTube и Twitch каналима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa