Инфо

19. март 2018.19. мар 2018.
Саобраћај умереног интензитета

Саобраћај умереног интензитета


Саобраћај у Србији јутрос је умереног интензитета, а због кише коловози су мокри и на појединим деоницама постоји ризик од активирања клизишта, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Одрона има на подручју поред Ибра између Краљева и Рашке, на Ђердапској магистрали од Великог Градишта и Доњег Милановца ка Кладову, и кроз Гределичку, Сићевачку и Дренску клисуру.
У Банату, Срему, Мачви и Тимочкој Крајини падаће киша која ће се ледити на тлу.
Према последњим информацијама нема задржавања на наплатним станицама а на граничним прелазима на путничким терминалима чека се до 30 минута.
Због радова на изградњи леве коловозне траке ауто-пута (држ.пут ИА) на делу код Остружничке петље на месту где се обилазница око Београда укршта са новим Обреновачким путем, у смеру ка Сурчину из правца Бубањ Потока код искључења за Београд, сужена је лева саобраћајна трака. Сужена је и приступна саобраћајница обилазници из правца Београда ка Сурчину.
Успорена вожња очекује возаче и из правца Обреновца ка Београду у дужини од око 300 метара на делу Остружничке петље, испод савског моста, где је у функцији само једна саобраћајна трака. Предвиђено је да ови радови трају до 1. јула.
До 22. марта од 09.00 до 15.00 изводиће се радови на деоници ауто-пута од петље "Душановац" до петље "Ласта", у смеру Београд Ниш. Током радова биће затворена лева претицајна саобраћајна трака.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa