Инфо

5. децембар 2020.5. дец 2020.
Упозорење метеоролога: Сутра олујни југоисточни ветар

Упозорење метеоролога: Сутра олујни југоисточни ветар

У првих десет дана децембра у кошавском подручју ће дувати јак и олујни југоисточни ветар, а на југу Баната ће бити и орканских удара, упозорио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Најјачи удари ветра очекују се сутра и у понедељак пре подне, на југу Баната од 100 до 140 километара на ћас, а у Београду од 70 до 80.

У осталим данима до 10. децембра удари кошаве на југу Баната биће углавном до 100 километара на час, а на подручју Београда до 60.

У Србији ће сутра бити умерено облачно, топло и ветровито време, а магле ујутро ће понегде бити по котлинама на југозападу. У Тимочкој крајини ће бити облачно, уз могућност слабе кише. Увече и током ноћи са југозапада долази јаче наоблачење са кишом.

Најнижа температура биће од два до девет степени, највиша од осам до 15.


У Србији ће целе следеће недеље бити хладније време, уз пролазна наоблачења с кишом, на високим планинама са снегом. У понедељак ће у Тимочкој Крајини падати влажан снег, а током ноћи је могућа ледена киша. У кошавском подручју ће дувати умерен до јак југоисточни ветар, а на југу Баната биће и олујних удара. Ветар ће ослабити од четвртка.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa