Инфо

26. јануар 2021.26. јан 2021.
Image by Damián Luzzi from Pixabay

Image by Damián Luzzi from Pixabay

АМСС: Мокри и клизави коловози позивају на опрез

Возаче на путевима у Србији данас очекују мокри и клизави коловози уз кишу и умерен снег, па је потребан посебан опрез уз брзину прилагођену условима на путу, саопштио је Аутомото савез Србије (АМСС).

У планинским пределима, посебно на југозападу и западу Србије, формиран је нов снежни покривач на коловозу и возачима су поред зимских гума на возилу на појединим деоницама неопходни и зимски ланци.

Снега има на коловозу у околини Ужица, Нове Вароши, Ваљева, Лознице и Краљева, на прилазима ка Копаонику, Дивчибарама, Тари, Златибору и Гочу, али и на територији Сјенице, Зајечара и Неготина, где и даље пада.

Непроходан је пут Одваћеница - Преко Брдо, док су на бројним локалним путевима у околини Шапца, Краљева, Мионице, Крупња, Осечине и Љубовије, Ваљева, Јошаничке бање, на снази забране за камионе с приколицом и шлепере.

Према најави АМСС-а, на аутопуту од петље Пожаревац до петље Велика плана због радова у пуном профилу аутопута од сутра до 29. јануара од 8.00 до 16 часова биће затворене зауставна возна и саобраћајна трака, а саобраћај ће бити преусмерен у претицајна трака.

Од сутра до 29. јануара од 8.00 до 16 часова због радова на аутопуту од петље Врчин до петље Мали Пожаревац због радова на десној страни аутопута биће затворене возна и зауставна трака, а саобраћај ће бити преусмерен у претицајну траку.

На теретним терминалима граничних прелаза на Хоргошу и на Шиду возила се задржавају сат времена, на Келебији 240 минута, а на Батровцима око два сата, наведено је у саопштењу АМСС-а.
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa