Инфо

24. фебруар 2021.24. феб 2021.
Фото: ФБ страница Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

Фото: ФБ страница Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

Радови на изградњи тротоара у улици Свето поље

Почели су радови на изградњи тротоара у улици Свето поље у месној заједници Богатић, у укупној дужини од 2400 метара. Градилиште је обишао председник општине Богатић, Милан Дамњановић са замеником председника општине Теодором Теодоровићем и председником Скупштине општине Синишом Пузићем.

-Јавна набавка је расписана за изградњу тротоара у две месне заједнице. Након успешног завршетка радова на изградњи тротоара у месној заједници Глушци, у улици Миће Перишића у укупној дужини од 1700 метара, изабрани извођач радова, фирма Стобекс из Лознице је своје машине пребацила у Богатић.
Општинско руководство се одлучило да локалним буџетом определи новчана средства за овакве и сличне инфртруктурне инвестиције. Сматрам да ћемо кроз изградњу два до три тротоара сваке године и то у различитим месним заједницама, умногоме подићи безбедност свих учесника у саобраћају, али и допринети стварању лепших и сигурнијих услова за живот наших суграђана- истакао је председник општине Богатић и додао да ће приоритет имати прометне улице, оптерећене саобраћајем, које су наслоњене на фреквентне државне и општинске путеве, као и улице које гравитирају ка школама и вртићима, јер су богатинска деца најизложенија ризику и представљају најугроженију категорију.

-И те како сам свестан чињенице да је поред нових тротоара потребно урадити још много тога, како би се ниво безбедности у саобраћају и везано за њега подигао на значајно виши ниво и тај аспект планирања и инвестирања у наредном периоду сигурно нећу занемарити. Немам ни најмању дилему да ће учињени кораци на различитим пољима кад тад произвести позитиван крајњи резултат- закључио је Дамњановић.
ФБ страница: Председник општине Богатић - Милан Дамњановић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa