Инфо

7. март 2021.7. мар 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Препреке на путу ка циљу - интернационално такмичење уз обалу реке

Уз реку Саву, на подручју Месне заједнице Кленак приређена је ове недеље трка са препрекама, јединствено такмичење у организацији Спортског центра "Бушидо" које је окупило учеснике из целе Србије, уз госте из суседства. Реч је о трци са препрекама, односно комбинацији брзине, снаге и спретности на путу ка циљу.

Близу 300 учесника, подељених у групе стартовало испред рестроана "Светионик" у Кленку. Стаза је водила најпре кроз шуму уз обалу, а потом, у близини новог моста следио је успон на насип и кретање у правцу старог железничког моста, односно у правцу стартних позиција. Осим што су трчали по различитим теренима, на путу учесницима стојале различите препреке, ниже, више препоне, каросерије возила кроз треба да прођу, капије од гума испод којих су морали да се провуку, односно високе препреке, сличне зидовима.

Међу учесницима су били припадници полиције, војске, специјалних јединица, Сектора за ванредне ситуације и други.

Први део програма започетог у 11 је поменута трка са препрекама, док је касније приређено екипно такмичење где су тимским радом учесници савладавали задатке у што краћем временском периоду.
  • фото: Глас Подриња
  • фото: Глас Подриња
  • фото: Глас Подриња
  • фото: Глас Подриња
  • фото: Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa