Инфо

11. мај 2021.11. мај 2021.
фото: АК "Цер"

фото: АК "Цер"

Тодоровић до сениорске медаље

На црвеном тартану новоотвореног атлетског стадиона у Ћуприји, организовано је и прво такмичење: Првенство Србије у ходању на 5 и 10 км и Првенство Србије на 10 км за сениоре и старије јуниоре.
Једини предствник Шапца, Жељко Тодоровић, члан АК „Цер“, своју прву годину старијег јуниорског стажа крунисао је првим местом и златном медаљом, коју му је на свечаном проглашењу уручио његов тренер Саша Теодоровић, порфесор.


Жељко је трчао у групи са 26 сениора, храбро, без респекта, обилазећи многе и за читав круг, а неке и за два, истрчавши време 33:43,71 минута. У укупном пласману (јуниори, сениори) Жељко је заузео апсолутно осмо место, што је показатељ његовог вредног рада и самосвесности да уредан тренинг доноси резултате.

-Изузетно сам задовољан Жељковим радом и златном медаљом. Може он још брже на овој деоници од 10 км, али први пут трчи и нема осећај прав ог ритма, јер се врти 25 кругова.“ – нагласио је тренер Саша Теодоровић – шеф стручног штаба АК „Цер“.

Много позитивних утисака и Ћуприје и задовољство резултатом понео је и тренер, односно представник „Цера“ Ђорђе Симић.

-Ово је већ трећа Жељкова медаља на званичним републичким такмичењима у овој години, а ускоро следе: Првенство Србије на путу – стаза дуга 10 км у Петровцу на Млави и Првенство Србије за старије јуниоре у Крушевцу, где ће Жељко трчати 5 км и 3.000 м стипл (где је освајач бронзане медаље са Првенства Балкана у Истанбулу“- истиче Симић.
АК "Цер"

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa