Инфо

18. јун 2021.18. јун 2021.
Саопштење за јавност ГГ Опстанак

Саопштење за јавност ГГ Опстанак

Саопштење за јавност ГГ Опстанак пресносимо у целости.

Асфалт, нова радна места, трафои, уређени атарски путеви, нове мере за пољопривреднике, већа социјална давања, солидарне помоћи, тринаесте плате и тако редом и тако даље, пуно обећања о граду будућности чуло се у кампањи СНС у Шапцу пре годину дана.

На крилима тих обећања и бројних радњни за које се судски епилог још увек чека узурпирали су власт. За ових годину дана показали су да све што су обећавали јесте само лепа бајка на којој би им и браћа Грим завидели.

Реалност је више налик хорору, фонтане без воде са често пуно смећа у њима, мини депоније по разним деловима града, град обрастао травом. Селима се обуставио трансвер средстава, ништа се не ради, једва се по неко изборио да се гробље покоси.

Дошли неки који само о жутима говоре, а град од "уметничког дела" на старом граду па све до уништених зелених површина град никада жући. Трава, негде метар, негде и цела два, обећани град будућности више личи на степу.

Поштовани суграђани све наведено и још пуно тога свакодневно сами видите, сами сте сведоци свега и јасно је да они који су обећавали бољу будућност нису способни ни траву да покосе. Зато је важно да ваш избор увек буду људи који су гарант да ће то што су обећали бити испуњено!

ГГ ОПСТАНАК

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa