Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
Vulkan

Vulkan

"Вулкан" представља

Нови роман Милоша Латиновића "Дугодневица"

Љубитељима аутора Милоша Латиновића Вулкан издаваштво представља нови роман –Дугодневица. Писац упућује читаоцима неодољиви позив на једнодневно путовање и истраживање града на ушћу две реке, с ликовима чију животну структуру испуњавају сећања на дивне дане детињства, страсне љубави и уметничка достигнућа, али и страхови за будућност.

Занимљивост лутања, важност љубави, уметнички доживљај, опрезност спрам жеља у основи су романа Дугодневица. Можете га прочитати за дан, али ћете га памтити годинама.

О ликовима у роману Дугодневица Латиновић истиче: „Можда јесу усамљеници, идиоритмици у великом граду, али њихове мисли, њихова искуства, ставови, анализе људи које сусрећу, представљају бриљантну анализу света у којем живимо. Пролазећи улицама, преко тргова, кроз уске пролазе и мирисне баште иза високих зидова, свако својом путањом, откривају прелепе видиковце и скривена тајна места града који су постепено открили. Он је њихов мада су у њега дошли.“ Град Латиновићевих јунака постаје један од ликова романа.

Милош Латиновић аутор је збирки прича, романа, књига есеја и десетак драмских текстова, као и више од сто различитих књижевних прилога. Вулкан издаваштво је до сада објавило пет романа овог аутора – Сто дана кише, Шекспиријенс, Четири лудила, Шекспиров клијент и Етапе ноћи
Vulkan

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa