Инфо

3. август 2021.3. авг 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за уторак, 3. август

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак 3. август највише пишу о оптужници против клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, о дијалогу власти и опозиције о изборним условима, а баве се и другим спортским и друштвеним темама.

БЛИЦ - "Сви детаљи оптужнице против Вељиног клана" о томе зашта се терети клан Вељка Беливука и Марка Миљковића. У тексту: "Напредњаци убедљиви, Ђилас јачи од Дачића у Београду", о истраживању јавног мњења агенције Фактор плус.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Свако имао свој посао у крвавој машинерији" о оптужници против клана Вељка Беливука и Марка Миљковића. "Ватрогасци одбранили Мокру Гору" о пожару на тој планини.

ДАНАС - У тексту "Вучићев предизборни 'мито' за пензионере" о ставовима економиста о помоћи од 20.000 динара пензионерима коју је за фебруар или почетак марта идуће године најавио председник Србије Александар Вучић. "О напуштању дијалога само уз заједничку одлуку" о томе да ли ће опозиција напустити међустраначки дијалогог с властима који се води уз посредовање евро парламентараца.

ПОЛИТИКА - "Колика је улога странаца у паду Беливуковог клана", о хапшењу клана Беливука и Миљковича. "Дачић: До краја августа да пронађемо решење" о дијалогу власти и опозиције о изборним условима, без присуства странаца.

Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa