Инфо

21. септембар 2021.21. сеп 2021.
Сутра у Шапцу почиње Првенство Србије у боксу

Сутра у Шапцу почиње Првенство Србије у боксу

Сутра у Шапцу почиње Појединачно првенство Србије за сениоре и сениорке у боксу. Финале је заказано за недељу, 26. септембар. Организатор је Боксерски савез Србије, покровитељ Град Шабац, а технички организатор Боксерски клуб „Мачва“. Борбе ће се у сали Економске школе “Стана Милановић”.

Такмичење је од великог значаја јер за победника значи пласман на светско првенство. Граду и Боксерком клубу “Мачва” донеће поново популаризацију спорта, по ком је Шабац некада био надалеко познат.

Очекује се учешће близу 200 боксера. Шабац, нажалост, нема ниједног сениора, али ће 5 боксера „Мачве“ наступити у уводним мечевима.

-На Првенству ће наступи сви тренутно најбољи боксери у Србији. Турнир је од великог значаја, због тога што ће победник већ за месец дана моћи да учествује на Светском првенству које се организује у Бегораду. То је највећи сан сваког боксера, истиче Бранислав Јовичић, директор БК “Мачва”.

Током трајања такмичења мерења су свако јутро од 8.00 до 9.00 часова, док борбе почињу у 15.00 сати. Мерења су у конференцијској сали хотела “Слобода”. Изузетак је први дан, односно сутра, када су мерења од 9.00 до 11.00 у просторијама БК "Мачва".

Финале је у недељу 26. септембра у 18.00 или 20.00 часова.

Улаз за све мечеве је слободан.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa