Инфо

25. септембар 2021.25. сеп 2021.
Кабинет начелника МУО: Седма седница Скупштине ПД Еко Тамнава

Кабинет начелника МУО: Седма седница Скупштине ПД Еко Тамнава

Седмa седницa Скупштине ПД "Еко Тамнава"д.о.о. Уб

У склопу активности за реализацију Пројекта Регионалне комуналне депоније "Еко- Тамнава"д.о.о. Уб, у петак 24. септембра одржана је седма (редовна ) седница Скупштине Привредног друштава.
Домаћин скупа била је општина Коцељева и председник Душан Илинчић, са сарадницима. Седницом је председавао председник Супштине Привредног друштва Ђорђе Максимовић, а у раду је учествовао и директор Зоран Петровић.


Дневни ред, предложен за седму (редовну ) седницу једногласно је усвојен, након чега се приступило усвајању записника са претходне, шесте (ванредне ) седнице Скупштине Привредног друштва, која је одржана 12. августа 2021. године у Обреновцу. Констатовано је да је записник једногласно усвојен.

У наставку рада донете су Одлука о усвајању Програма пословања РЕЦ"Еко-Тамнава"д.о.о. Уб за 2022. годину и Одлука о усвајању Динамичког плана активности локалних самоуправа на изградњи објеката комуналне инфраструктуре за управљање отпадом у периоду 2021.-2023.године.

Програм пословања РЕЦ"Еко-Тамнава"д.о.о. Уб за 2022. годину садржи опис реализованих и планираних активности које је неопходно спровести у наредном периоду у 2022.години.
Приказан је и програмски буџет за 2022. годину, план инвестиција и планирани број запослених у РЕЦ Eко-Тамнава" д.о.о Уб у пословној 2022. години.
Присутнима je саопштен и Извештај консултаната EBRD.

Кабинет начелника МУО: Седма седница Скупштине ПД Еко Тамнава


Седници Скупштине присуствовали су Владан Красавац начелник Мачванског управног округа и председници општина Владимирци и Коцељева Горан Зарић и Душан Илинчић.

Активност у правцу реализације овог значајног Пројекта, којим се решава проблем комуналног отпада за око 500.000 становника наставиће се и у наредном периоду.
Кабинет начелника
Владана Красавца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa