Инфо

19. октобар 2021.19. окт 2021.
Насловне стране

Насловне стране

Београдски листови на насловним странама за уторак 19. октобар 2021. пишу о незваничним подацима из истраге против некадашње државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић, о дешавањима на Косову, корони и политичким темама.

БЛИЦ - Под насловом "Које су прљаве послове радили Дијанини полицајци" лист наводи пет полицајаца који су наводно прислушкивали Вучића, вратили ауто "Месару" и пратили "шкаљарце". Еколошка удружења оптужују министарку Михајловић "Зорани ујак тражи литијум око Ваљева?". Новак Ђоковић најавио "Играм у Паризу и Торину, не знам за Аустралију".


АЛО - Након резултата локалних избора на Косову, лист наводи: "Дебакл: Вучић уништио Куртија" . Лист пише и о дешавањима у Председништву Босне и Херцеговине у тексту "Додик засвирао Бакиру на увце".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист наводи да су "раскринкани Британци" под насловом "Они су подржали Албанце за упад на север". О дешавањима у БиХ блокади Милорада Додика "Нисам ја Алија да жртвујем мир". Корона бројке и даље застрашујуће "Све више беба на кисеонику". Вучић и Орбан положили камен темељац, пише лист у: "Пруга симбол пријатељства".

ДАНАС - После локалних избора у Мионици и Неготину све гласније тврдње о неопходности заједничке опозиционе листе "Опозиција више и не спомиње бојкот". Председник Србије делимично решио проблем неуплаћених доприноса у ваљевској фабрици - "Радницима Крушика књижице оверене само до избора". Поводом изјаве председника Србије да не зна ко је инспектор Миленковић лист пише: "Вучић и те како зна ко је открио Јовањицу".

КУРИР - Директорка КБЦ Бежанијска коса Марија Здравковић коса у интервјуу за лист каже "Вакцинација преполовила смртност у КБЦ Бежанијска коса".

ИНФОРМЕР - Лист пише о истрази о убиству породице Ђокић у Алексинцу у тексту "Пљачкаш Ђокића тукао бомбом. Нема доказа да је умешан у убиство". Након локалних избора на Косову, лист пише да лидер покрета Самоопредељење Аљбин Курти "губи власт".

ПОЛИТИКА - Како се Срби на Косову и Метохији лече од короне "На вакцинацију преко административне линије". Тврдње незваничних извора из истраге "Тагови убица Мише Огњановића воде до Дијане Хркаловић?" О акцији Пореске управе - "Туристички аранжмани од пет хиљада евра под лупом порезника".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О истрази убиства породице Ђокић у Алексинцу под насловом "Убица Ђокића ауто украо у Београду".

Beta

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa