Инфо

6. децембар 2021.6. дец 2021.
Насловне стране за 6. децембар 2021. године

Насловне стране за 6. децембар 2021. године

Београдски дневни листови на насловним странама сутрашњих издања највише пишу о еколошким протестима због најаве експлоатације литијума а баве се и другим темама.

БЛИЦ - " 50 најмоћнијих у спорту", традиционала листа тог дневног листа. "Вучић: Грађани ће одлучити хоће ли бити рудника", о еколошким протестима због најаве експлоатације литијума.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Жене ћуте о прогањању на мрежи", о истраживању о дигиталном насиљу. "Јеловац изгубио животну утакмицу", о смрти кошаркаша Стевана Јеловца.

ДАНАС - "Протестовале хиљаде грађана, режимски медији видели само 200", о броју ученика еколошких протеста у суботу. "Увиђај екплозије у Лештанима и даље траје", о томе да још није познато зашто је дошло до експлозије у фабрици Едепро.

НОВА - "Пробуђена Србија", о еколошким протестима. "Ђоковић предводи листу водећих спортиста који су подржали протесте", о подршци спортиста еколошким протестима.

ПОЛИТИКА - "Децу морамо да изувучемо из канџи нарко дилера", интервју директора Владине Канцеларије за борбу против дрога Милана Павића. "Измене Закона о експропријацији у четвртак на седници владе", о најави министра финансија Синише Малог.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa