Инфо

16. јануар 2022.16. јан 2022.
заједничка фотографија победника у категорији сениора, екипе "Синд" и градоначелника Шапца др Александра Пајића (фото: Глас Подриња)

заједничка фотографија победника у категорији сениора, екипе "Синд" и градоначелника Шапца др Александра Пајића (фото: Глас Подриња)

Окончан Међународни футсал божићни турнир

Мечевима за треће место и финалним дуелима синоћ касно је окончан четврти међународни Божићни футсал турнир у хали "Зорка". Последњег такмичарског дана одиграно је десет мечева, а програм и комплетно такмичење затворило је сениоско финале у коме је екипа "Синд" оправдала улогу фаворита освојивши вредан трофеј.

Осим сениора, током такмичења које је стартовало 24. децембра 2021. године екипе су се надметале у осам категорија, од најмлађих до ветерана, а у борби за трофеј су били и клубови.

детаљ са финалне утакмице (фото: Глас Подриња)


У великом сениорском финалу "Синд" је савладао тим "Аграр Петровић БиХ" 2:1, а најбољем тиму је припала и новачана награда у износу од 400.000 динара. Треће место је освојила екипа Loncargo Logistic.

фото: Глас Подриња


Победници турнира по категоријама

Петлићи- Транском 94
Пионири- Аграр Петровић
Кадети- Дејан Поло
Омладинци- Десетка
Ветерани 35+ - Кони Пламен
Ветерани 45+ - Савро
Клубови- Липолист
Сениори- Синд


фото: Глас Подриња


Победнички пехар и чек капитену "Синда" уручиуо је градоначелник Шапца др Александар Пајић истакавши како је ово први догађај у хали "Зорка" после дуге паузе и да је најлепши утисак велики број навијача на месту великих успеха шабачког спорта.

градоначелник додељује трофеј капитену победничке екипе (фото: Глас Подриња)


-Срећан сам када видим да је Хала спортова ,,Зорка” поново центар спортских збивања у нашем граду. Већ три недеље спортска хала место је окупљања најбољих футсалера из целог региона. Најпрестижнији 4. Међународни футсал божићни турнир окупио је 145 екипа и преко 1400 учесника. Вечерас је одиграно финале између екипа Синд и Аграр Петровић БИХ. Финалистима сам уручио заслужене награде и пехар. Честитам победницима, екипи Синд, али и свим учесницима, а посебно се надам да гости носе лепе утиске из нашег града - истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и додао да Шабац и Шапчане већ у уторак очекује још један велики спортски догађај међународног карактера, упутивши позив суграђанима да у великом броју подрже национални ватерполо тим Србије.

-У Шапцу ће у уторак 18. јануара, на Градском базену, бити одиграна утакмица 1. кола Светске лиге у ватерполу између Србије и Италије. Наши ватерполисти ће из Шапца кренути у поход на освајање Светске лиге. Шабац је одувек био град спорта и великих шампиона и трудићемо се да тако остане и у будућности.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa